Älykkäitä rakennuksia alustojen yhteistyöllä


21.5.2019 | Ajankohtaista, Suomeksi

Yksi alustatalouden hienoja piirteitä on, että siinä missä alustat keräävät dataa ja käyttäjiä yhteen paikkaan, ne myös linkittyvät toisiinsa ja tuottavat näin entistä laajemman tarjonnan hyötyjä käyttäjilleen. KNX Finland on Platform of Trustin tuorein kumppani ja alusta rakennusten älykkäille automaatio- ja ohjausjärjestelmille.

Win a ticket to the APIDays Finland event!


13.5.2019 |

 

APIDays Finland will be held in Helsinki on 4-5 June 2019. We will give two tickets to the event.

Toimitila- ja palveluverkkojen ennakoivaa kokonaishallintaa julkisille organisaatioille


9.4.2019 | Ajankohtaista, Suomeksi

Tulevaisuuden kaupungeissa asiakaslähtöisyys, digitaalisuus sekä palveluiden järjestämisen ja monitahoisen tuottamisen kokonaiskoordinaatio tulevat edellyttämään julkiselta sektorilta rohkeaa toimintatapojen uudistamista.

Kohti helpompaa ja nopeampaa tiedolla johtamista


8.4.2019 | Ajankohtaista, Suomeksi

 

Tiedolla johtamisesta eli liiketoimintapäätösten tekemisestä datan avulla puhutaan paljon ja vähitellen saatavilla alkaa olla palveluita, jotka tekevät tiedon hyödyntämisestä helppoa ja nopeaa. Platform of Trustin ja Sport Venuen yhteistyö on askel kohti tehokkaampia prosesseja ja parempia palveluita loppukäyttäjille.

Platform of Trust uses Stack Overflow for technical questions and overall developer experience development


3.4.2019 | Ajankohtaista, English

As part of the Developer relations we decided to utilise Stack Overflow as the platform for our technical questions and answers.

Subscribe to Email Updates

Recent Posts